میکروبلیدینگ و فیبروز ابرو چیست و آیا در دوران شیردهی و بارداری عوارض دارد؟
قبل از توضیح اینکه آیا میکروبلدینگ در بارداری برای جنین ضرر دارد یا خیر بهتر است با تعریف فیبروز ابرو و نحوه انجام آن آشنا شوید.
امروزه روش های زیادی برای فرم و حالت دادن به ابروها وجود دارند که یکی از انواع این روش های جدید فیبروز ابرو است این روش که مدت زیادی نیست رواج یافته است اما با این وجود توانسته طرفداران بسیار زیادی را به سمت خود جذب کند.
در تعریف فیبروز ابرو می توانیم اینگونه بیان کنیم که فیبروز ابرو یکی از روش های جدید و نیمه دائمی آرایش و زیبایی ابرو است که روش انجام آن به صورت دستی و استفاده از سوزن های یکبار مصرف و استریل در لا به لای ابرو هاشور و یا سایه ایجاد می کنند.
اما هدف از انجام این کار چیست؟ هدف اصلی این روش ارائه راه حل و برطرف نمودن نواقص ابرو با طرح و رنگ خاص می باشد. فیبروز ابرو، روش دائمی نیست و با گذشت مدتی معین از بین می رود و شما پس از کم رنگ شدن مواد این روش نیاز دارید تا دوباره به آرایشگاه مراجعه کرده و دوباره آن را تمدید کنید، بنابراین برای داشتن ابروهای طبیعی با زیبایی خاص می توان به طور دائم از این روش استفاده کرد.
میکروبیلدینگ در بارداری مقوله است که ممکن است هر بانویی با آن مواجه شود و ما در این مقاله بر اساس آخرین یافته های علمی مقالات دنیا می گوییم که بهتر است در زمان بارداری از انجام هرگونه خدمات به این شکل پرهیز کنید.
رنگ های مورد استفاده در فیبروز ابرو برای زنان باردار عوارض دارند؟
ممکن است بسیاری از بانوان باردار به دلیل ترس از مواد شیمیایی و سمی که می پندارند در مواد فیبروز وجود دارد از انجام آن چشم پوشی کنند اما می توانیم این اطمینان را به شما بدهیم که مواد مورد استفاده در سالن مرجان نجفی بر پایه معدنی و گیاهی بوده و به هیچ وجه سمی نیستند.
در حقیقت رنگ های مورد استفاده در فیبروز یا میکرو از انواع مواد معدنی تهیه می شوند که فاقد فلزات سنگین هستند و به راحتی جذب پوست می گردند. این رنگ ها ظاهر و رنگی طبیعی به ابروها بخشیده و پس از پاک شدن به صورت کامل از روی پوست برطرف می شوند و ته رنگ قرمز از خود به جای نمی گذارند بنابراین نداشتن فلزات سنگین از جمله جیوه یکی از بزرگترین مزیت های فیبروز است که سبب آسیب رساندن به جنین نمی شود.
آیا میکروبلیدینگ در بارداری ضرر دارد؟
همانطور که می دانید برای انجام هاشور، میکرو و فیبروز و سایر خدمات این چنینی ابرو، پوست با تیغ خراشیده می شود و جوهر مخصوص در زیر پوست تزریق می شود. متاسفانه هیچ مقاله علمی تا کنون درباره عوارض این موضوع منتشر نشده است و از آنجایی که هیچ مطالعه منتشر شده ای عومی در مورد مواد شیمیایی جوهر انجام نشده است، می تواند بر جنین تاثیر گذار باشد. اطلاعات بسیار کمی در مورد اثرات میکروبلیدینگ و مواد شیمیایی مورد استفاده وجود دارد، اما با در نظر گرفتن این موضوع، بهتر است به آن مانند یک خالکوبی معمولی نگاه کنید.
درباره اینکه آیا میکروبلیدینگ در بارداری ضرر دارد باید بگوییم که برخی از افراد متخصص در این زمینه معتقد هستند که احتمال دارد در حین انجام میکرو کردن ابروها مواد شیمیایی که به زیر پوست منتقل می شوند به جنین منتقل شود که این مسئله خطرناک می باشد. اما باید دید که جوهر و مواد استفاده شده به چه شکل است.
پس قبل از انجام هر کاری بهتر است با مشورت با سالن از صحت نوع مواد میکرو مطلع شوید.
ولی خب با تمام این تفاسیر من مرجان نجفی توصیه می کنم یا قبل یا بعد از بارداری این کار را انحام دهید و استرس و نگرانی در این باره به خود و کودک دلبندتان وارد نکنید. شما همینطوری هم زیبا هستید.
آیا در دوران شیردهی هم میکروبلدینگ مضر است؟
نه تنها در دوران بارداری بلکه در دوران شیردهی نیز با احتیاط در مورد انجام هاشور ابرو تصمیم گیری کنید. در صورت عفونت، ممکن است به جنین منتقل شود و مضر باشد. لطفا از خطرات آن در دوران بارداری و شیردهی آگاهی پیدا کنید. مواد شیمیایی جوهر می تواند بر جنین تاثیر منفی بگذارد. کرم های بی حس کننده ممکن است حاوی موادی باشند که با مشکلات قلبی جنین مرتبط باشد. هورمون های ترشح شده در بارداری ممکن است اثر سوء بر میکروبلیدینگ داشته باشد و نتایج مطلوبی را نگیرید.
رعایت نکردن بهداشت و استریل نشدن سوزن مخصوص هاشور خطر ابتلا به عفونت و HIV و هپاتیت را افزایش دهد. اگر می خواهید از یک سالن زیبایی بازدید کنید، تحقیق و پرس و جو کنید تا مطمئن شوید که معتبر باشد و توسط پرسنل با تجربه و ماهر خدمات زیبایی ارائه دهد. آن ها می توانند شما را راهنمایی کنند که در طول دوران بارداری و شیردهی برای انجام میکروبلیدینگ صبر کنید یا خیر. از آرایشگر خود در مورد مواد شیمیایی موجود در رنگدانه های جوهر استفاده می شود سوال کنید. در صورتی که مواد مورد استفاده ضرری برای شما و جنین نداشته باشد می توانید از آن استفاده کنید.
یبروز زمانی معنا و مفهوم پیدا میکند که برای انجام میکروبلیدینگ فیبروز از سوزن فیبروز و رنگ فیبروز استفاده نمایند. بسیاری از تتوکاران با انجام میکروبلیدینگ نام فیبروز رو بر آن مینهند که این کاملا اشتباه است. اکثر تتوکاران با قیمتهای ارزان و با استفاده از سوزن و رنگهای ارزان قیمت خدمات میکروبلیدینگ ارائه میدهند که فیبروز نیست. شاید در بعضی مواقع ظاهرا شبیه هم باشند اما در طولانی مدت اصلا شبیه هم نیستند و نتیجه یکسانی ندارند.
انجام میکروبلیدینگ در دوران بارداری همانند سایر تکنیک های آرایش دائم صورت ممنوع است. رنگهای میکروبلیدینگ حاوی مقدار کمی فلز است که پس از نشست رنگ در لایه درم پوست، وارد خون مادر شده و از طریق مادر به جنین منتقل می شود و ممکن است علاوه بر ایجاد واکنشهای آلرژیک در بدن جنین باعث سقط جنین شود . گاهی من در گروه های تلگرامی سایر افراد فعال در این رشته شنیده ام که می گویند پس از ماه ششم یا هفتم اشکالی ندارد و پیگمنتر بدون بی حسی می تواند در دوران بارداری برای مادر میکروبلیدینگ انجام دهد که کاملا کذب است!
هیچ منبع علمی تایید شده ای در خصوص مجاز بودن میکروبلیدینگ در دوران بارداری وجود ندارد . علاوه بر این مصرف حتی یک عدد استامینوفن در دوران بارداری باید با اجازه پزشک باشد. در صورت مصرف بی حسی خطر بزرگی جنین را تهدید می کند. اجازه دهید به شما شفاف بگویم که بیش از نیمی از پیگمنترها نه آموزش تخصصی دیده اند و نه از محصولات ایمن و استریل استفاده می کنند . عقل حکم می کند که جان و سلامت فرزند خودتان را بخاطر زیبایی بیشتر به خطر نیندازید. در هر صورت انتخاب با شماست . برای پیگمنترها هم در صورت بروز هر گونه مسئله ای برای جنین دردسر قانونی خواهد داشت.
عوارض فیبروز ابرو
- میکروبلیدینگ فیبروز خوشایند افرادی که خواهان تتوهای پر رنگ و ماندگار هستند نیست.
طراحی ابرو :
برای جلوگیری از بروز مشکلات احتمالی و طراحی ناخواسته و نامناسب مشتری می تواند از پیگمنتر درخواست نماید با نظارت و تایید ایشان مرحله به مرحله فرآیند طراحی را انجام دهد. یادتان نرود که هر تکنیکی از تاتو میکاپ نیست که اگر دلمان نخواست آن را به راحتی پاک کنیم
ممکن است طرحی که امروز برای ابرویتان در نظر می گیرید به درد مثلا 10 سال آینده نخورد و در آن زمان این مدل ، طرحی نا زیبا به شمار آید. این مورد به خصوص برای ابروهایی که بر اساس مد روز طراحی می شوند صدق می کند . همانطور که طی چند دهه گذشته ابروهایی نازک با خطوطی مرتب مد بوده است و در حال حاضر ابروهای پهن و طبیعی تر پرطرفدار است . برای جلوگیری از بروز چنین مسئله ای پیگمنتر باید حرفه ای باشد و به مشتری مشاوره مناسب دهد. پیشنهاد ما طراحی متناسب با جام چهره مشتری است نه سلیقه او و مد روز . یادتان نرود هر انتخابی مسائل خاص خود را دارد - رنگهای خیلی تیره یا بد رنگ :
- درصورتی که پیگمنتر به خوبی پوست را بشناسد ، ترکیب رنگ ها را بداند و با مشتری بطور صحیح مشاوره صحیح نماید و مشتری نیز انتظارات نامعقول نداشته باشد میتوان از موارد ناخواسته و نا معقول جلوگیری کرد.
- قرینه نبودن طراحی و تاتو :
پیگمنتر موظف است طرح نهایی و قرینگی آنها را با نظارت مشتری بررسی کرده و پس از تایید مشتری اقدام به انجام کار نماید. برای چک کردن قرینه بودن ابروها پیگمنتر می تواند از اپلیکیشن قرینه سازی استفاده نماید.
میکروبلیدینگ یک روش نیمه دائمی است که منجر به داشتن ابروهای پرپشتتر و خوش فرمتر میشود. فرآیند این کار تقریبا شبیه خالکوبی است و اپراتور به کمک دستگاهی که سر آن از تعدادی میکرو سوزن تشکیل شده، ظاهری شبیه به ابروهای طبیعی را بین ابروها ایجاد میکند. این کار با ظرافت خاصی انجام میشود و ظاهری کاملا طبیعی ایجاد میکند.
میکروبلیدینگ بعد از انجام ترمیمهای اولیه به مدت یک تا سه سال بسته به نوع پوست فرد ماندگاری دارد و بعد از آن نیز با ترمیمهای منظم میتواند برای سالها روی پوست باقی بماند.
آیا میکروبلیدینگ عوارض دارد؟
میتوان گفت هیچ یک از درمانهای زیبایی بدون عوارض نیستند. برخی از افراد بعد از فرآیند انجام میکروبلیدینگ متوجه پوسته پوسته شدن پوست خود در ناحیه درمان میشوند. همچنین با توجه به این که میکروبلدینگ خراشهای کوچکی را روی پوست ایجاد میکند، احتمال عفونت ابرو و اطراف آن وجود خواهد داشت.
البته با رعایت برخی نکات و مراقبتها بعد از میکروبلیدینگ ابرو میتوانید از بروز چنین مشکلاتی جلوگیری کرده و عوارض آن را به صفر برسانید.
از جمله این اقدامات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
- حتما ناحیه تحت درمان را تا چند روز به صورت مرتب با وازلین مرطوب کنید
- از خیس یا مرطوب کردن ناحیه مورد نظر تا یک هفته جلوگیری کنید
- از کندن پوستههای اطراف ابرو یا مالیدن آنها خودداری کنید تا رنگدانههای وارد شده به پوست بیرون نیاید
- از برخورد مواد آرایشی روی ناحیه درمان بپرهیزید تا احتمال عفونت را به صفر برسانید
- از استفاده از لیدوکائین و مواد حاوی لاتکس روی ناحیه درمان جدا خودداری کنید زیرا ممکن است واکنش آلرژیک ایجاد کند.
همان طور که اشاره کردیم، میکروبلیدینگ یک روش نیمه دائمی برای زیباتر کردن و پرپشت شدن ابروهاست که در روند آن برشهایی روی پوست ایجاد میشود و به کمک آن رنگدانهها وارد بافت پوست ناحیه ابروها میشود. همچنین اشاره کردیم با این که تحقیقاتی در این زمینه انجام نشده، اما میکروبلیدینگ در بارداری میتواند سلامت مادر و جنین را به دلایل مختلفی به خطر بیندازد و آنها را دچار مشکلاتی کند.
با این تفاسیر بهتر است قبل از هر اقدامی در دوران بارداری و شیردهی تحقیقات لازم را انجام دهید و به اصطلاح بیگدار به آب نزنید، زیرا ممکن است سلامت فرزندتان به خطر بیفتد.
امروزه بیشتر بانوان در هر شرایطی و هر سنی از جمله وضعیت بارداری خود دوست دارند تا زیبایی ظاهری خود را حفظ کنند از این رو برای این کار ممکن است فیبروز ابرو را انتخاب کنند.
اما این سوال بسیاری از خانم های باردار است که آیا در دوران حاملگی میتوان ابرو ها را فیبروز کرد؟ آیا فیبروز ابرو در دوران بارداری برای جنین ضرر دارد؟ بارداری حساس ترین دورانی است که خانم ها تجربه میکنند. بسیاری از کارها در این دوران برایشان ممنوع است از این رو در این مطلب میخواهیم فیبروز ابرو در دوران بارداری را بررسی کنیم.
اگر شما هم جزو خانم هایی هستید که دوست دارید در دوران بارداری با فیبروز ابرو زیبایی تان را حفظ کنید بهتر است بدانید مواد فیبروز ابرو چون شیمیایی هستند از طریق پوست صورت وارد خون میشوند و ممکن است در صورت غیراستاندارد بودن مواد باعث ایجاد مشکلاتی شوند.
مواد فیبروز ابرو حاوی سموم خطرناک نبوده و در نتیجه می توان در حین بارداری هم از این مواد استفاده کرد. خوشبختانه این موضوع غیر سمی بودن در مورد فیبروز دائم و نیمه دائم صدق می کند.
به طور کلی فیبروز ابرو برای جنین مشکل ساز نبوده و می توان در طول دوره بارداری اقدام به این عمل کرد. اما با این وجود بهتر است تا با رعایت یک سری نکات ایمنی احتمال بروز آسیب را به حداقل برسانید.
برای مشاوره و تعیین وقت می تونید با مشاوران خود در مجموع مرجان فیبروز در تماس باشید.